Niin....

 

Katri Helenan tuore kiekko Elämänlangat lähestyy selvästi nuorempaa kuuntelijakuntaa, suorastaan harrastaa vahvaa silmäniskua teinien suuntaan.  Elämänmakuisen aikuisen naisen vuodatuksen lisäksi kiekolle on tarttunut kolme lainabiisiä jotka eivät ole vaikeimmasta päästä ja kohderyhmä on selvästi tiedossa. Phil Collinsin Another Day In Paradise ja Fleetwood Macin ässähitti Little Lies saavat KatriH:n käsittelyssä sinivalkoiset siivet mutta hyvin homma toimii näilläkin eväillä.

Katri H on kuunnellut Tomppaa, eli Paula Koivuniemen yllättävän suuri suosio nuoremman kuuntelijapolven parissa on herättänyt Katri Helenankin tekemään pientä kasvojenkohotusta. Porukka käy jatkuvasti nuorentamassa kehoaan ja ulkomuotoaan, miksipä ei musaansakin voisi hieman päivittää nykypäivän vaatimukset täyttäväksi.  PaulaK on tehnyt menestyksekästä yhteistyötä Jean S-nimisen kokoonpanon kanssa ja taisinpa nähdä PaulaK:n yhdessä Jeans S:n kanssa jopa Ruisrockissa...ja meno oli hilltöntä.

Onnea vaan KatriH:n yritykselle päivittää itsensä 2000-luvulle. Sinivalkoinen ääni kantaa yhä eikä tuore kiekko ole suinkaan pelkkää teinien kosiskelua ja nuorten taskurahojen kyttäystä. Kiekolta löytyy sopivissa määrin Katri H:n oman ikäistä ääntä ja laulua, kuten myös popimpaa otetta. Puhelinlangat laulaa yhä.

 

Kirjaston setä